FUE haartransplantatie

Mensen die last hebben van haaruitval, voelen zich vaak onaantrekkelijk en wat onzeker. Een FUE haartransplantatie biedt hier mogelijk de oplossing. Nog bestaand haar wordt verwijderd en naar de kale gebieden op de hoofdhuid getransplanteerd, waarmee de dichtheid van de haren weer toeneemt. Een moderne vorm van haartransplantatie is de FUE-methode. Hierbij worden groepjes haarwortels, oftewel grafts, van de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd naar de te behandelen kale plekken gebracht. Haartransplantatie Centrum Nederland heeft verschillende ervaren klinieken, gespecialiseerd in FUE haartransplantaties. De behandeling volgens de FUE-methode is snel en geeft een blijvend resultaat met een natuurlijke aanblik. Het succes toont zich in de vele goede FUE haartransplantatie ervaringen van onze cliënten. Deze haartransplantatie methode is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de populairste methoden in Nederland.

Lage FUE haartransplantatie kosten bij HaartransplantatieCentrum Nederland

De belangrijkste oorzaken van haaruitval zijn ouderdom en de genetische aanleg bij mannen en vrouwen. De haarzakjes reageren bijzonder gevoelig op het geslachtshormoon DHT, dat de groei van het haar afremt en uiteindelijk stopt. Erfelijke kaalheid of alopecia androgenetica laat zich op specifieke plekken zien: bij de inhammen, kruin en haarlijn. Met een FUE haartransplantatie kan dit probleem worden opgelost. FUE is de afkorting van Folliculaire Unit Extractie. Bij deze methode worden met een holle micronaald of klein boortje de gezonde haarzakjes stuk voor stuk uit de haarkrans aan de achterkant van uw hoofd verwijderd. Deze grafts of haarimplantaten worden vervolgens gecontroleerd op kwaliteit, in een speciale vloeistof gelegd en na het aanbrengen van zeer kleine incisies op de kale behandelplek weer geïmplanteerd. De haarzakjes uit het donorgebied behouden hun genetische informatie en blijven op de nieuwe plaats op uw hoofd een leven lang groeien. Het is precisiewerk dat alleen door ervaren artsen kan worden uitgevoerd. Deze zijn bij Haartransplantatie Centrum Nederland aanwezig.

FUE haartransplantatie.

FUE haartransplantatie.

Er zijn tegenwoordig veel aanbieders van haartransplantaties, in binnen- en buitenland. Zo worden er in België en zelfs in Turkije haarimplantaties uitgevoerd, waar de FUE haartransplantatie kosten lager liggen dan in Nederland. De kwaliteit van de verschillende klinieken in het buitenland is echter lang niet altijd duidelijk. Bij een FUE haartransplantatie in Turkije is er nadat u terug bent in Nederland vaak geen sprake meer van nazorg. Mochten er complicaties optreden na een haartransplantatie in Turkije, dan heeft u een probleem. De afstand is te groot om goed te kunnen reclameren. Beter is het om in contact te treden met het Haartransplantatie Centrum Nederland. U vindt hier alle haarspecialisten onder één dak. De kliniek heeft ruim 60 jaar ervaring in haartransplantaties, haargroeimiddelen, haaruitval preventie en wenkbrauw-, wimper en baardtransplantaties. Bovendien hanteert het professionele en betrouwbare Haartransplantatie Centrum Nederland zeer scherpe haartransplantatie prijzen.

Poliklinische en vrijwel pijnloze behandeling met blijvend resultaat

De FUE haartransplantatie is een arbeidsintensieve, maar effectieve behandelmethode. De behandeling op de hoofdhuid vindt plaats onder plaatselijke verdoving en is vrijwel pijnloos. De haren moeten vóór behandeling worden kortgeschoren tot een lengte van ongeveer 3 centimeter. De FUE-methode neemt gemiddeld circa 8 uur in beslag, maar het resultaat is er dan ook naar. De kleine hoofdwondjes als gevolg van de implantaten genezen over het algemeen snel. Binnen twee weken zijn deze geheeld, er blijven geen herkenbare littekens op uw hoofdhuid achter. U kunt dus uw haar ook kort dragen als u dat wilt, zonder dat iemand de transplantaties ziet. Er treden tijdens de behandeling normaal gesproken geen complicaties of bijverschijnselen op, mogelijk alleen wat roodheid en zwelling op de hoofdhuid die weer snel verdwijnt.

FUE haartransplantatie ervaringen

De getransplanteerde haren vallen meestal binnen twee tot vier weken uit, waarna de haargroei op de behandelplekken zich normaliter binnen 3 tot 4 maanden herstelt. U wordt aangeraden om de eerste weken na de FUE haartransplantatie niet te sporten of zware inspanningen te verrichten. Het optimale resultaat van deze ingreep wordt na ongeveer 9 tot 12 maanden bereikt. Uw haardos geeft dan een natuurlijke en vollere aanblik. U kunt het met een gerust hart wassen, kammen en föhnen. De dikte van de haarlijn wordt bepaald door het aantal geïmplanteerde haarimplantaten per vierkante centimeter. Als u een grote haardichtheid wilt hebben, kunnen meerdere behandelingen noodzakelijk zijn, omdat er meer haren getransplanteerd moeten worden. Onze medisch specialisten kunnen u nauwgezet informeren over de individuele FUE haartransplantatie ervaringen en adviseren wat het meest passend voor u is.

FUE haartransplantatie kosten

De FUE haartransplantatie kosten verschillen per behandeling en zijn afhankelijk van het aantal grafts die er moeten worden geïmplanteerd. Hoe meer haren er getransplanteerd moeten worden, des te hoger de prijs van de behandeling. Bij een dagbehandeling kunnen maximaal tot ongeveer 3.000 grafts worden getransplanteerd. Mochten er meer grafts nodig zijn, omdat u een vollere haarbos wilt, dan zijn er meer behandeldagen noodzakelijk. Wat weer zijn invloed heeft op de prijs. Haartransplantatie Centrum Nederland verricht kwalitatief hoogstaande haartransplantaties tegen zeer scherpe prijzen.

De FUE-methode biedt een snelle, effectieve en betaalbare oplossing

De FUE-methode is een snelle, doelmatige en betaalbare oplossing voor uw haaruitval probleem, zo leren de FUE haartransplantatie ervaringen van behandelde mannen en vrouwen in onze kliniek. De behandeling biedt vele voordelen. U hoeft er niet voor naar het ziekenhuis, maar kunt een korte, poliklinische behandeling ondergaan. U mag na behandeling dus meteen naar huis. Er is sprake van een zeer snelle genezing en een vrijwel pijnloos herstel. Er treden bij de ingreep geen bijverschijnselen op, hooguit kan er de eerste dagen wat zwelling en roodheid van de huid optreden. Er blijven geen zichtbare littekens achter, de FUE haartransplantatie zorgt voor een blijvende haargroei met een natuurlijk resultaat.

Waarom een ingewikkelde FUE haartransplantatie in Turkije ondergaan als u dichtbij huis een vakkundige en betaalbare behandeling kunt ondergaan? Haartransplantatie Centrum Nederland is hét adres voor allerlei soorten haartransplantaties. Vele bekende Nederlanders gingen u al voor. Bovendien heeft onze kliniek vele internationale cliënten. Haartransplantatie Centrum Nederland heeft alle haarspecialisten in huis en is scherp concurrerend op het gebied van haarimplantatie. Ervaar het zelf. Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een gratis consult aan over haaruitval preventie en haartransplantatie. Onze medisch specialisten op het gebied van plastische en cosmetische chirurgie staan voor u klaar en kunnen op basis van uw specifieke situatie een prijsopgave doen en een behandelplan voorstellen.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Hide Buttons