Haartransplantatie voor- en na foto’s

HaartransplantatieCentrum Nederland heeft al meer dan 60 jaar ervaring in allerlei soorten haartransplantaties. De aan de kliniek verbonden medisch chirurgen volgen vakmatig de laatste ontwikkelingen op implantatiegebied en gebruiken de nieuwste technieken om tot de beste resultaten te komen. Dit vertaalt zich in een brede en tevreden klantenkring uit binnen- en buitenland die via onze website graag hun goede ervaringen willen delen met anderen geïnteresseerden. U wilt natuurlijk niet alleen horen dat u bij HaartransplantatieCentrum Nederland aan het juiste adres bent voor allerlei soorten haartransplantaties, maar u wilt het ook zien. Een beeld zegt tenslotte meer dan duizend woorden. Daarom tonen wij een serie haartransplantatie voor en na foto’s, zodat u met eigen ogen onze resultaten van haartransplantaties kunt zien.

Haartransplantatie: een beeld zegt meer dan duizend woorden

Jaarlijks ondergaan alleen al in Nederland een paarduizend mensen een haartransplantatie volgende de FUT- of FUE-methode. HaartransplantatieCentrum Nederland neemt daarvan een substantieel deel voor zijn rekening. Onze kliniek mag vele bekende Nederlanders tot zijn klantenkring rekenen, en heeft daarnaast vele mannelijke en vrouwelijke cliënten uit binnen- en buitenland. Om u een goede indruk te geven van onze behandelingen, hebben wij speciaal een menu ꞌHaartransplantatie voor en naꞌ op onze website geplaatst, waar onze cliënten de resultaten van hun haartransplantaties laten zien. Hierdoor kunt u beter inschatten wat u van de behandeling kunt verwachten. HaartransplantatieCentrum Nederland is bovendien niet alleen gespecialiseerd in hoofdhaartransplantaties, maar ook in baard-, wenkbrauw- en wimpertransplantaties. Bovendien geven onze ervaren plastisch-cosmetisch chirurgen advies over haaruitval preventie.

René voor & na
Voor
René voor haartransplantatie
Erna
René na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Suzanne voor & na
Voor
Suzanne voor haartransplantatie
Erna
Suzanne na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Peter voor & na
Voor
Peter voor haartransplantatie
Erna
Peter na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Ed voor & na
Voor
Ed voor haartransplantatie
Erna
Ed na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Ricardo voor & na
Voor
Ricardo voor haartransplantatie
Erna
Ricardo na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Gert-Jan voor & na
Voor
Gert-Jan voor haartransplantatie
Erna
Gert-Jan na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Marcel voor & na
Voor
Marcel voor haartransplantatie
Erna
Marcel na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Bert voor & na
Voor
Bert voor haartransplantatie
Erna
Bert na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Xander voor & na
Voor
Xander voor haartransplantatie
Erna
Xander na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Jaap voor & na
Voor
Jaap voor haartransplantatie
Erna
Jaap na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Casper voor & na
Voor
Casper voor haartransplantatie
Erna
Casper na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Vincent voor & na
Voor
Vincent voor haartransplantatie
Erna
Vincent na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Mark voor & na
Voor
Mark voor haartransplantatie
Erna
Mark na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Twan voor & na
Voor
Twan voor haartransplantatie
Erna
Twan na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Kim voor & na
Voor
Kim voor haartransplantatie
ERna
Kim na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Johan voor & na
Voor
Johan voor haartransplantatie
Erna
Johan na haartransplantatie
&
HaartransplantatieCentrum

Haartransplantatie voor en na foto’s

Het verschil tussen uw haarsituatie voor en na behandeling kan erg groot zijn en is afhankelijk van het aantal haarwortels of grafts (haarwortels met 1 tot 4 haren) dat per vierkante centimeter op de kale hoofdhuid wordt geïmplanteerd. Hoe meer haarwortels vanuit de haarkrans op uw achterhoofd naar de behandelplek worden getransplanteerd, hoe groter de haardichtheid. In het beste geval kunnen circa 30 tot 50 grafts per vierkante centimeter worden geplaatst, wat een dichtheid van ongeveer 100 haren per cm2 geeft. Dit komt overeen met een normale, gezonde haargroei bij een jong persoon. Maar ook een haartransplantatie, waarbij de helft van deze dichtheid wordt bereikt, geeft al een zeer mooi resultaat en maakt een enorm verschil met uw situatie vóór de haartransplantatie. U krijgt hiermee een jonger en verzorgder uitstraling en voelt u een stuk zelfverzekerder.

Echte foto’s van onze cliënten voor en na een haartransplantatie

Haartransplantatie voor en na foto’s geven een uitstekend beeld van de mogelijkheden. U kunt er van op aan dat onze foto’s echt zijn en niet bewerkt, zoals helaas nog wel eens voorkomt bij prijsvechters in de haartransplantatiebranche. HaartransplantatieCentrum Nederland schetst een eerlijk en objectief beeld van de effectieve resultaten van haartransplantaties. De foto’s tonen close-ups van het donorgebied en de gebieden waar de haartransplantatie werd uitgevoerd. Het eindresultaat is bij iedereen anders. Dit komt omdat het een individuele ingreep is, die afhankelijk is van uw uitgangssituatie qua haar, leeftijd, haargroei en persoonlijke wensen. HaartransplantatieCentrum Nederland is er trots op dat onze cliënten hun foto’s van haartransplantatie voor en na via onze website met anderen willen delen. In combinatie met onze scherpe prijzen, maakt dit de keuze voor u een stuk gemakkelijker.

HaartransplantatieCentrum Nederland verricht behandelingen volgend de FUT-techniek en FUE-techniek. Bij de FUT-methode (Folliculair Unit Transplantatie) wordt er een stripje huid weggenomen uit de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd. Dit donorgebied is niet vatbaar voor hormonale veranderingen of andere oorzaken van haaruitval, zodat deze haarwortels gebruikt kunnen worden om elders op de hoofdhuid opnieuw te worden geïmplanteerd. De haarwortels behouden ook na verwijdering uit de haarkrans hun genetische eigenschappen, met als gevolg dat er nieuwe haargroei kan ontstaan op de plekken die kaal zijn geworden. Voordeel van de FUT haartransplantatie is dat er in een dagbehandeling vele grafts kunnen worden geplaatst en u in de meeste gevallen met een enkele behandeling kunt volstaan. Enig nadeel is dat er als gevolg van de wondhechting na het wegnemen van het minuscule reepje huid een klein maar zichtbaar litteken achterblijft ter grootte van een potloodstreepje.

Tegenwoordig wordt daarom steeds vaker de FUE-methode (Folliculair Unit Extractie) gekozen, waarbij haarwortels of grafts één voor één met een holle micronaald of boortje uit de haarkrans van de hoofdhuid worden verwijderd en – na het maken van kleine incisies in het ontvangstgebied – de haarwortels worden geïmplanteerd op de kale huid. De wondgenezing verloopt snel en er blijven geen littekens achter op de huid. De haarwortels groeien binnen een paar dagen vast, vallen na enkele weken uit, waarna na drie tot vijf maanden de haargroei zich hersteld en er nieuwe haren groeien op de plek die voorheen kaal was.

De resultaten van onze haartransplantaties spreken voor zich

Het plaatsen van haartransplantatie voor en na foto’s is de perfecte manier om u een idee te geven van de resultaten van haartransplantaties in onze toonaangevende kliniek. Wij hebben jarenlange ervaring in haartransplantaties bij mannen én vrouwen, want ook deze laatste groep kan last hebben van haaruitval. Een haartransplantatie bij vrouwen vraagt weer een andere aanpak dan bij mannen, aangezien de hoofdhuid van vrouwen anders (zachter en fijner) is dan dat van mannen. Onze medisch specialisten zijn echter getraind en beschikken over de juiste vakkennis om elke haartransplantatie te doen slagen. De poliklinische behandelingen (u mag na de behandeling gewoon weer naar huis!) zijn vrijwel pijnloos en geven een blijvend resultaat, dat u op de foto’s terugziet. Het optimale resultaat toont zich ongeveer 9 tot 12 maanden na de behandeling: een vollere en gelijkmatiger haardos waar u nog jarenlang plezier aan kunt beleven.

Bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn voor een haartransplantatie? Neem dan contact op met de kliniek van HaartransplantatieCentrum Nederland. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Onze medisch specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van een advies op maat te voorzien. U bent ook van harte welkom in onze kliniek voor een gratis consult met een behandelend arts. In dit gesprek kunt u uw wensen en verwachtingen bespreken en krijgt u informatie over de behandeling, kosten en het te bereiken resultaat.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Hide Buttons