Haartransplantatie vrouwen

Vol en krachtig haar is voor de meeste vrouwen een schoonheidsideaal. Er zijn echter diverse factoren die ervoor kunnen zorgen dat de natuurlijke haargroei kan afnemen en er zelfs sprake kan zijn van haaruitval. Denk aan stress, hormonale veranderingen, slechte voedingsgewoonten of een erfelijke oorzaak. Volgens onderzoeken leidt bijna één op de drie vrouwen ter wereld aan haaruitval. Een haartransplantatie is vaak de enige effectieve behandelvorm om het hoofdhaar te verdichten of de wenkbrauwen of wimpers weer hun natuurlijke uitstraling te geven. HaartransplantatieCentrum Nederland is gespecialiseerd in haartransplantaties bij vrouwen. Onze vakkundige en ervaren artsen gebruiken de nieuwste technieken die tot een blijvend resultaat leiden. Of u nu kiest voor de FUE- of FUT-methode, met een haartransplantatie in onze toonaangevende en moderne kliniek wordt de natuurlijke look van uw haar hersteld. De diverse goede haartransplantatie vrouwen ervaringen spreken voor zich.

Haartransplantatie voor vrouwen voor hoofd, wenkbrauwen en wimpers

Haaruitval komt niet alleen bij mannen voor. Ook vrouwen kunnen hier last van hebben. De haaruitval openbaart zich vooral ter hoogte van de middelschedel en de haarlijn. Dat wordt als zeer vervelend ervaren, aangezien een glanzende en volle haardos wordt geassocieerd met jeugd en vitaliteit. Naarmate u ouder wordt, verandert uw haar van kleur en dichtheid. Haaruitval is niet per se een leeftijdskwestie, maar kan vele oorzaken hebben. Bij iedereen is er sprake van natuurlijke haaruitval, van ongeveer 40 tot 100 haren per dag. Dit helpt bij de vernieuwing van het haar. Maar als over een langere periode geen haar terugkomt, is er sprake van structurele haaruitval. De meest voorkomende oorzaak is erfelijke haaruitval of alopecia androgenetica. Circa dertig procent van de vrouwen heeft hier last van, bij tien procent van de vrouwen begint de haaruitval al tussen het twintigste en dertigste levensjaar. Een relatief eenvoudige haartransplantatie bij HaartransplantatieCentrum Nederland biedt hier dé oplossing.

HaartransplantatieCentrum Nederland is ook het juiste adres voor wenkbrauw- en wimpertransplantaties. Een aantrekkelijke look wordt versterkt door aansprekende wenkbrauwen. Een transplantatie is een effectief en eenvoudig middel om esthetisch mooie wenkbrauwen te realiseren. De wenkbrauwen kunnen daarbij zo worden gemodelleerd dat de voor een meer vrouwelijke uitstraling zorgen. Lange, dikke wimpers worden als een bijzonder kenmerk van schoonheid gezien en beschermen uw ogen tegen het binnendringen van vreemde voorwerpen. Een meerderheid van de vrouwen wordt geboren met korte en dunne wimpers of zijn als gevolg van een ziekte of ongeval hun wimpers kwijt. Met de innovatieve behandelmethoden van HaartransplantatieCentrum Nederland kan een wimpertransplantatie hier helpen. Het bewijs vindt u op het haartransplantatie vrouwen forum. Uw haren aan de achterkant van uw hoofd fungeren als donormateriaal. Het resultaat toont zich in dichte en lange wimpers die een leven lang meegaan.

Haartransplantatie vrouwen kosten afhankelijk van diverse factoren

Een haartransplantatie is een bewezen doeltreffende behandelmethode met een blijvend resultaat. Er worden twee behandelvormen onderscheiden: een FUT haartransplantatie en een FUE haartransplantatie. Bij de FUT-methode (Folliculaire Unit Transplantatie) worden minuscule reepjes huid uit de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd verwijderd. Vervolgens worden de haarwortels of grafts stuk voor stuk losgemaakt en in een speciale vloeistof gebracht. Hierna worden de op kwaliteit gecontroleerde haarwortels op de kale plek geïmplanteerd. Deze techniek is zeer effectief, evenals de FUE-methode die als haarsparende haartransplantatie tegenwoordig vaker wordt uitgevoerd aangezien hierbij geen zichtbaar litteken achterblijft op de huid. Bij de FUE-techniek (Folliculaire Unit Extractie) worden de gezonde haarzakjes één voor één met een holle naald of boortje uit de haarkrans verwijderd, waarna ze ook in een vloeistof worden gelegd en worden getransplanteerd naar de kale behandelplek. Voor beide methoden geldt: aangezien de grafts uit de haarkrans worden gehaald, blijven de genetische eigenschappen bewaard. De haren zullen op de nieuwe plek een leven lang groeien.

De haartransplantatie vrouwen kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Van de gekozen techniek, de conditie van uw haar en het aantal benodigde haarzakjes. Het beste is om te kiezen voor een toonaangevende kliniek die kan bogen op uitstekende resultaten en bovendien een scherp concurrerend tarief hanteert. Dan komt u automatisch uit bij HaartransplantatieCentrum Nederland. De kosten van een haartransplantatie kunnen in het buitenland goedkoper zijn, bijvoorbeeld in Turkije, maar dit brengt ook risico’s met zich mee. De kwaliteit van de buitenlandse klinieken kan sterk verschillen. Bovendien is er door de grote afstand geen sprake van adequate nazorg. Dat is een probleem als er complicaties als zwelling, een ongevoelige huid of afstoting van de geïmplanteerde haren optreden of u ontevreden bent over de behandeling. Het opnieuw naar Turkije moeten reizen brengt hoge kosten met zich mee. Dan is het verstandiger om een vertrouwde en betaalbare cosmetische kliniek in de buurt te hebben. HaartransplantatieCentrum Nederland is een toonaangevende behandelkliniek, waar de kwaliteit zichtbaar en meetbaar is. Oordeel zelf bij de haartransplantatie vrouwen ervaringen of praat mee over de behandelingen in het haartransplantatie vrouwen forum.

HaartransplantatieCentrum helpt vrouwen aan een volle haardos

Een haartransplantatie bij vrouwen is niet hetzelfde als een haartransplantatie bij mannen. Het hoofdhuidweefsel van vrouwen is namelijk anders dan dat van mannen. Het weefsel is fijner en zachter en moet daarom voorzichtig worden behandeld door een ervaren chirurg. HaartransplantatieCentrum Nederland werkt alleen met de beste artsen. Bovendien is het vetgehalte van de haarwortels hoger en zijn de haarwortels vaak korter. Dit vereist een nauwkeurige implantatietechniek. De poliklinische behandelingen in onze kliniek vinden plaats onder lokale verdoving en zijn vrijwel pijnloos. Afhankelijk van de gekozen haarimplantatiemethode is er na 9 tot 12 maanden een optimaal en blijvend resultaat zichtbaar. U kunt zonder problemen alles met uw nieuwe haardos doen: wassen, föhnen en kammen.

HaartransplantatieCentrum Nederland is een vertrouwd en drukbezocht adres voor vele vrouwen die wat willen laten doen aan haarverdunning of complete haaruitval. Onze kliniek heeft al meer dan 60 jaar ervaring in dermatologie, haartransplantaties, haaruitvalpreventie, haargroeimiddelen en wenkbrauw- en wimpertransplantaties. De kliniek heeft vele internationale cliënten en bekende Nederlanders als klant die een haartransplantatie hebben ondergaan.

Wilt u ook weer stralen met een volle haardos of prachtige wenkbrauwen en wimpers? Neem dan contact op met de specialisten van HaartransplantatieCentrum Nederland. U kunt zowel telefonisch als per e-mail om meer informatie vragen, of meteen een gratis consult aanvragen. In dit eerste gesprek tussen u en een professionele cosmetische chirurg kunt u al uw vragen kwijt en worden de mogelijkheden en kosten van een haarsparende haartransplantatie besproken. Het leidt tot een maatadvies op basis van uw specifieke wensen en situatie.

 

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Hide Buttons