Beste haartransplantatie kliniek

Haartransplantatie is een van de meest gewilde behandelingen op het gebied van plastische en cosmetische chirurgie. Het zorgt voor een jeugdig en verzorgd uiterlijk en vergroot het zelfvertrouwen bij mannen en vrouwen die last hebben van dunner haar of gevorderde kaalheid. Een haartransplantatie is een ingreep met zichtbaar resultaat die natuurlijk ook kosten met zich meebrengt. U wilt daarom een behandeling ondergaan in de beste haartransplantatie kliniek, om verzekerd te zijn van het beste resultaat. Haartransplantatie Centrum Nederland werkt louter met de meest ervaren haarchirurgen die getraind zijn in de beste haartransplantatie methodes. De hoge kwaliteit van onze service en dienstverlening toont zich in een brede, tevreden klantenkring. Zowel nationale als internationale cliënten en bekende Nederlanders gingen u al voor met een haartransplantatie, baardtransplantatie, wenkbrauwtransplantatie of wimpertransplantatie. Ervaar het zelf en kies ook voor de kwaliteit, vakmanschap en betaalbaarheid van Haartransplantatie Centrum Nederland.

Voor de beste haartransplantatie kliniek gaat u naar HaartransplantatieCentrum

Haaruitval begint soms al tussen het twintigste en dertigste jaar. Elke man of vrouw heeft circa 120.000 haren op het hoofd, waar er dagelijks 40 tot 100 van uitvallen. Normaliter groeien op deze plek nieuwe haren, maar er kunnen verschillende oorzaken zijn voor structurele haaruitval. Van stress en ziekten tot hormonale veranderingen en ongezonde voeding. De meest voorkomende vorm is echter alopecia androgenetica, oftewel erfelijke haaruitval. Hier kunnen zowel mannen als vrouwen last van hebben. Door een hormonale afwijking treedt er op specifieke plaatsen haaruitval op: op het voorhoofd, ter hoogte van de slapen en op de kruin. Eerst wordt het haar steeds dunner, later is er sprake van definitieve kaalheid. Een haartransplantatie is de enige manier om het uiterlijk te verbeteren. Bij een FUE haartransplantatie wordt een deel van de haarwortels of grafts uit de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd verwijderd. Deze haarzakjes worden overgebracht naar de kale gebieden op uw hoofd en blijven daar een mensenleven groeien.

Beste haartransplantatie kliniek.

Beste haartransplantatie kliniek.

Een goede haartransplantatie vereist een team van medisch specialisten die hun vak verstaan. Haartransplantatie Centrum Nederland garandeert een goed overleg, maximale service, hoogstaande dienstverlening en levenslange haargroei op de behandelde plek. U bent bij ons in veilige handen en verzekerd van een zorgeloos resultaat, dat u nieuw elan geeft. Onze medisch specialisten werken aan de hand van de FUT-techniek en FUE-techniek. Bij de FUT haartransplantatie wordt een langwerpige strook of strip van de huid verwijderd uit de haarkrans. Deze techniek maakt de transplantatie van een grote hoeveelheid haar mogelijk. Er blijft alleen een klein litteken achter op de huid. Het is reden dat steeds vaker wordt gekozen voor de FUE-techniek als beste haartransplantatie methode. Onze klinieken zijn gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie methode. Dit is een reden dat we worden gezien als de beste haartransplantatie kliniek Hierbij worden de haarwortels met een holle naald of klein boortje zeer voorzichtig geëxtraheerd en op de nieuwe, kale plek ingebracht. Het is een ideale methode om zeer precies en gericht een haartransplantatie uit te voeren, bijvoorbeeld bij een terugwijkende haarlijn.

Goedkoop kan duurkoop zijn, beste haartransplantatie kliniek Turkije?

Aan een goede haartransplantatie zit natuurlijk een kostenplaatje vast. Dan lijkt een goedkoop alternatief in het buitenland zeer verleidelijk. De laatste jaren komen steeds meer aanbieders in Turkije op de markt die adverteren met ‘beste haartransplantatie kliniek Turkije’ en klanten lokken met aantrekkelijke prijzen. Een haartransplantatie staat echter niet gelijk aan een oorpiercing. Dit vergt tijd en goed overleg met de arts over wat het beste is voor uw specifieke situatie. Na een professionele haartransplantatie zijn enkele nacontroles noodzakelijk om te zien of de getransplanteerde haren door de hoofdhuid worden geaccepteerd en er een goede haargroei optreedt. Als u kiest voor de kosten van haartransplantatie in Turkije, kunt u vanwege de grote afstand vaak geen goede nazorg krijgen. Mochten er complicaties optreden of dringende vragen zijn, dient u meerdere keren naar Turkije af te reizen, wat hoge kosten met zich meebrengt. Zo wordt goedkoop duurkoop. Dan bent u beter af met een kliniek in eigen land die zich al vele tientallen jaren bewezen heeft en bovendien scherpe prijzen hanteert. Haartransplantatie Centrum Nederland voorziet in deze behoefte en maakt alle verwachtingen waar.

Haartransplantatie Centrum Nederland begrijpt dat het voor mensen lastig is om de juiste kliniek te kiezen. Bovendien kan niet iedereen zich de beste haartransplantatie kliniek veroorloven. Daarom laten wij de feiten en cliënten spreken. Onze haarkliniek heeft al ruim 60 jaar ervaring in haartransplantaties en behandelt vele bekende Nederlanders en heeft daarnaast vele internationale cliënten. Onze chirurgen hebben een schat aan ervaring en beschikken over de juiste diploma’s. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in FUT en FUE haartransplantaties, maar ook in dermatologie, haaruitval preventie en baardtransplantatie, wimpertransplantatie en wenkbrauwtransplantatie. Onze toonaangevende kliniek behaalt hoge scores op websites en fora waar mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan ervaringen met elkaar delen. Bovendien worden wij gewaardeerd om onze concurrerende prijzen.

Innovatieve en betaalbare haartransplantaties voor mannen en vrouwen

Bij Haartransplantatie Centrum Nederland krijgt u uw haar terug, zonder een pijnlijke operatie of ziekenhuisopname. De behandeling is poliklinisch, dus u kunt direct na de haarimplantatie weer naar huis. Het resultaat c.q. de dichtheid van uw nieuwe haardos is afhankelijk van het aantal haarwortels dat op de kale huid wordt getransplanteerd. Hoe meer grafts of haarimplantaten worden geplaatst, hoe dichter de haarstructuur. De haarspecialisten van Haartransplantatie Centrum Nederland zorgen ervoor dat de grafts niet tegen elkaar aan liggen, aangezien ze volledig door doorbloed en gezond huidweefsel moeten worden omgeven. Gemiddeld kunnen ongeveer 30 tot 50 grafts per vierkante centimeter worden aangebracht, wat zich toont in een dichtheid van circa 100 tot 120 haren per vierkante centimeter. Onze cosmetische chirurgen zijn zeer bedreven in de verfijnde techniek om haarwortels met een dunne micronaald te oogsten en vervolgens – na een kwaliteitscontrole en plaatsing in een speciale vloeistof – in de geprepareerde gaatjes op de behandelplek in te brengen. Het optimale resultaat is, afhankelijk van de behandelmethode, na 9 tot 12 maanden zichtbaar. U heeft levenslange garantie op het resultaat van de haartransplantatie. Wanneer mensen spreken van de beste haartransplantatie kliniek in Nederland, worden vaak de klinieken genoemd die zich in ons centrum bevinden.

Beste Haartransplantatie Centrum

Haartransplantatie Centrum Nederland richt zich op innovatieve haartransplantaties volgens FUE-methode. Er werken alleen gerenommeerde artsen die op basis van hun vakkennis en jarenlange ervaring microchirurgische haartransplantaties op het hoogste niveau kunnen uitvoeren. De haarkliniek is laagdrempelig. U kunt bij ons een gratis consult krijgen, waarbij u met een medisch specialist uw situatie kunt bespreken en uw wensen op tafel kunt leggen. U krijgt het beste advies en de beste behandeling. Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met de beste haartransplantatie kliniek op. Dan kan zowel telefonisch als per e-mail. U krijgt ons direct aan de lijn of wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is ook mogelijk om online een consult in te plannen.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Hide Buttons