FUT haartransplantatie

Er zijn veel mensen die twijfelen tussen een FUT haartransplantatie en FUE haartransplantatie. Een volle haardos bij vrouwen en mannen wordt in onze samenleving gezien als een teken van jeugd, vitaliteit en gezondheid. Haren worden geassocieerd met aantrekkelijkheid, met uw haarstijl benadrukt u uw persoonlijkheid. Haaruitval heeft daarom voor vele mensen een negatieve impact en kan de levensvreugde flink temperen. Als u geen kale plekken op uw hoofdhuid wilt of dunner haar wilt voorkomen, kunt u net als zoveel anderen de stap nemen tot een haartransplantatie. De FUT haartransplantatie is al tientallen jaren een succesvolle behandelmethode tegen haarverlies. U bent bij de toonaangevende kliniek van Haartransplantatie Centrum Nederland aan het goede adres voor herstel van uw haardos. Neem gerust contact op met een van onze medisch specialisten of bekijk de FUT haartransplantatie ervaringen van cliënten die u vooraf gingen.

Een FUT haartransplantatie geeft een natuurlijk en blijvend resultaat

De FUT-methode (Folliculaire Unit Transplantatie) maakt gebruik van een innovatieve techniek van microchirurgie en is een betrouwbare methode op het gebied van haartransplantatie. Zelfs grote kale plekken kunnen worden behandeld met deze methode, waarbij een reepje of strookje haar uit de haarkrans van uw achterhoofd wordt verwijderd. Hierna worden één voor één de haarwortels oftewel grafts losgemaakt die vervolgens op kwaliteit worden gecontroleerd en in een speciale vloeistof worden gelegd. Om uiteindelijk op de plek van de kale hoofdhuid te worden geïmplanteerd. Bij de FUT haartransplantatie blijft de haardichtheid visueel intact. Deze methode wordt ook wel strip- of strookmethode genoemd.

FUT haartransplantatie.

FUT haartransplantatie.

Bij de FUT transplantatie wordt een huidreepje onder plaatselijke verdoving uit de achterkant van het hoofd gehaald. Aangezien de haarkrans vele haarfollikels bevat, kan er onder de microscoop een relatief grote hoeveelheid haar worden verwijderd zonder dat dit zichtbaar is, wanneer het haar over het litteken valt. Elk van de haarfollikels wordt bekeken op kwaliteit, zodat er na de transplantatie op de kale hoofdhuid een goede haargroei mogelijk is. Met een holle naald of micro-mesje worden kleine incisies gemaakt, waar de haarzakjes in worden geplant. Het haar wordt in kleine bundels van enkele haarwortels geplaatst, wat een natuurlijk effect geeft. De behandeling is door de lokale verdoving pijnloos. U hoeft voorafgaande aan de behandeling niet geschoren te worden, zoals bij de FUE methode het geval is. Er kunnen op één dag door meerdere specialisten een paar duizend haarwortels worden geïmplanteerd. De getransplanteerde haarfollikels geven na drie tot zes maanden nieuwe haargroei, dat dankzij de FUT-methode permanent is. U ziet na ongeveer 9 tot 12 maanden het optimale, blijvende resultaat. U kunt gewoon uw (nieuwe) haar kammen en wassen. Het nieuwe haar zal bovendien hetzelfde groeien als uw eigen haar.

FUT haartransplantatie ervaringen

De FUT haartransplantatie wordt tegenwoordig minder vaak uitgevoerd dan de FUE haartransplantatie, aangezien er bij de eerstgenoemde behandelmethode een litteken kan achterblijven op uw achterhoofd. De grootte van het stuk haar dat verwijderd wordt, bedraagt gemiddeld circa 1 centimeter in hoogte. Voor 1.000 grafts is ongeveer 5 tot 7 vierkante centimeter nodig. Na verwijdering van het haarreepje wordt de huid gehecht. Hierbij kan enige zwelling of roodheid van de huid ontstaat. De hechting wordt normaliter na één tot anderhalve week verwijderd. Bij haar van normale lengte is het litteken van de hechting niet te zien, daar dit eroverheen hangt. Alleen bij gemillimeterd haar zal dit mogelijk zichtbaar zijn. De te transplanteren grafts zijn in de regel niet alle gelijk. Ter hoogte van de vastgestelde haarlijn worden veelal strookjes met 1 of 2 haarwortels ingebracht, terwijl achter de haarlijn strips met meerdere grafts worden geplaatst. De FUT haartransplantatie ervaringen zijn over het algemeen positief over de getransplanteerde haren, maar vinden wel het litteken dat ontstaat erg vervelend.

FUT haartransplantatie kosten

De FUT haartransplantatie kosten kunnen voor sommigen een overweging zijn om naar het buitenland uit te wijken voor herstel van de haardos. Vooral een FUT haartransplantatie in Turkije is daarbij populair. Er gaan zowel positieve als negatieve verhalen rond over deze buitenlandse prijsvechters op het gebied van haartransplantatie, maar vooral de afstand is een belangrijk nadeel. Wat als uw behandeling niet het gewenste resultaat heeft? Dan moet u opnieuw naar Turkije en wordt het een duur en vervelend verhaal. Een haartransplantatie moet alleen door ervaren en vakkundige specialisten worden uitgevoerd. Iedereen reageert ook anders op een behandeling. Er kan mogelijk een infectie of zwelling optreden, de huid kan ongevoelig zijn of er kan sprake zijn van afstoting van geïmplanteerde haren. Dan is het niet handig als de kliniek duizenden kilometers verderop zit. Verstandiger is het om te kiezen voor een betaalbare Nederlandse kliniek. Dan zit u bij Haartransplantatie Centrum Nederland goed, dat alle medische specialismen op het gebied van haartransplantaties in huis heeft. Onze haarkliniek heeft een gevestigde naam en kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring in dermatologie, haaruitval preventie, haartransplantaties, haargroeimiddelen en wimper-, wenkbrauw- en baardtransplantaties.

Goede FUT haartransplantatie ervaringen bij Haartransplantatie Centrum

De FUT haartransplantatie kosten zijn afhankelijk van het aantal haarwortels dat wordt getransplanteerd. Hoe meer grafts er worden geplaatst, hoe meer werk dit is. De prijs wordt hoger naarmate er meer grafts op de kale hoofdhuid worden getransplanteerd. Een ervaren en professioneel haarspecialist kan honderden grafts per dag snijden. Dat moet niet alleen vakkundig, maar ook binnen ongeveer zes uren gebeuren om de haarwortels weer zo snel mogelijk op de nieuwe plek op de hoofdhuid van voedingsstoffen te voorzien. De haarwortels worden in een natuurlijke richting geplaatst, waarbij specifiek gelet wordt op natuurlijke overgangen. Het geeft aan dat er veel bij een FUT haartransplantatie komt kijken, wat weer de nodige kosten met zich meebrengt. Het resultaat is echter een terugkeer van haar op plekken waar dit verdwenen was, met een levenslange garantie dat de getransplanteerde grafts blijven produceren zolang de haarkrans blijft behouden.

FUT haartransplantatie Turkije

Een FUT haartransplantatie Turkije lijkt op het eerste oog voordelig, maar brengt verschillende risico’s met zich mee op het gebied van kwaliteit, nazorg en service. Haartransplantatie Centrum Nederland levert dicht bij huis een hoge kwaliteit tegen een scherpe haartransplantatie prijs. Vele bekende Nederlanders maakten al gebruik van onze behandeltechnieken. Onze kliniek heeft vele nationale en internationale cliënten die de afgelopen jaren met tevredenheid een FUT haartransplantatie hebben ondergaan. Haartransplantatie Centrum Nederland is trots op de dankbare FUE haartransplantatie ervaringen en FUT haartransplantatie ervaringen van de verschillende cliënten. Wilt u ook uw haaruitval tegengaan en weer een gezonde, volle haardracht krijgen? Vraag telefonisch of per e-mail meer informatie aan of leg direct online een gratis consult vast. Onze plastische en cosmetische chirurgen kunnen al uw vragen beantwoorden en na een eerste gesprek u een advies op maat geven.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Hide Buttons