Haartransplantatie ervaringen

Een besluit tot het laten doen van een haartransplantatie neemt u niet zomaar. Daar heeft u waarschijnlijk lang over nagedacht, vanaf het moment dat u haar dunner werd of u echt last van kale plekken op uw hoofd kreeg. Het beste is om u goed te informeren en op zoek te gaan naar een kliniek die niet alleen kan bogen op jarenlange ervaring, maar ook op uitstekende resultaten en haartransplantatie ervaringen. Dan komt u vanzelf bij Haartransplantatie Centrum Nederland uit.

Met ruim 60 jaar ervaring in allerhande haartransplantaties en met alle haarspecialisten onder één dak, kunnen wij voor elk haarprobleem een oplossing op maat bieden. Een kliniek om de hoek, die bovendien een scherp concurrerend tarief hanteert. Het bewijs van onze goede dienstverlening en service, vindt u bij de goede FUE haartransplantatie ervaringen van onze cliënten. U kunt ook een kijkje nemen op bijvoorbeeld het haartransplantatie forum van Haarweb, waar allerlei mensen met haaruitvalproblemen elkaar ontmoeten en tips en ervaringen uitwisselen.

Door haartransplantatie ervaringen weet u wat u kunt verwachten

U bent niet de enige in Nederland of België die graag een haartransplantatie wilt laten uitvoeren. Jaarlijks ondergaan een paarduizend mannen en vrouwen een FUT haartransplantatie of FUE haartransplantatie, waarbij haarwortels of grafts (bestaande uit 1 tot 4 haren) vanuit de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd worden getransplanteerd naar de te behandelen kale plek. Er gaan vele verhalen rond op het internet, positieve en negatieve. Belangrijk is om het kaf van het koren te scheiden en af te gaan op de representatieve ervaringen van mannen of vrouwen die tot een haartransplantatie hebben besloten. U weet zodoende ook wat u kunt verwachten van de behandeling. Bij Haartransplantatie Centrum Nederland krijgt u gegarandeerd weer een vollere haardos, op basis van een vrijwel pijnloze behandeling. U weet dan ook dat bij de FUT-methode een klein litteken op de huid achterblijft, wat bij de steeds populairder wordende FUE-techniek niet het geval is.

Haartransplantatie ervaringen.

Haartransplantatie ervaringen.

U kunt veel, maar niet alles uit de FUE haartransplantatie ervaringen afleiden. Een duidelijk intakegesprek in onze kliniek – wij bieden een gratis eerste consult aan – met een behandelend specialist verschaft u de noodzakelijke informatie over de gewenste haartransplantatie. U kunt hier al uw vragen kwijt en krijgt te horen wat u in realistische zin kunt verwachten. Dat is bij iedereen anders, want niemand zijn of haar haarsituatie is gelijk. Het eindresultaat is onder meer afhankelijk van uw leeftijd, kwaliteit van uw haar, budget en persoonlijke wensen. Op basis hiervan kan de ervaren plastisch-cosmetisch chirurg die zijn aangesloten bij Haartransplantatie Centrum Nederland een passend behandelplan opstellen, dat helemaal op uw situatie is afgestemd.

Vragen, tips en ervaringen delen op het haartransplantatie forum

Hoe meer mensen hun ervaringen van haartransplantaties delen, des te beter beeld u krijgt van deze ingreep. Niet alleen van het resultaat, maar ook van het herstel na de behandeling. Bij de FUT-methode, waarbij een reepje huid uit de haarkrans wordt verwijderd, wordt de wond gehecht en worden de hechtingen na één tot anderhalve week weer verwijderd. Er kan kortdurend roodheid en zwelling ontstaan. Bij de FUE-methode, waarbij de haarwortels één voor één uit het donorgebied worden weggehaald, genezen de kleine hoofdwondjes in vrijwel alle gevallen snel. Ook deze zijn binnen twee weken geheeld, zonder littekens achter te laten. De geïmplanteerde haarwortels nestelen zich snel in de huid. Deze haren vallen na enkele weken uit, na drie tot vier maanden herstelt de haargroei zich en vormt zich een blijvende haardos. Het optimale eindresultaat is na 9 tot 12 maanden zichtbaar.

Een haartransplantatie bij Haartransplantatie Centrum Nederland is een dagbehandeling. Wel zo prettig, want u hoeft hiervoor niet opgenomen te worden in de kliniek . U kunt direct na de behandeling naar huis. U dient er alleen rekening mee te houden dat u de eerste weken geen al te grote inspanningen (zoals sporten) moet plegen, om de getransplanteerde grafts de kans en de tijd te geven om op de nieuwe plek te groeien. Volg de instructies op over het wassen van uw haar na de behandeling. Ga ook niet aan de huidkorstjes krabben. Deze verdwijnen vanzelf. Vermijd ook activiteiten, waarbij u de kans loopt uw hoofd te stoten. Vele mannen en vrouwen delen dagelijks hun ervaringen op een haartransplantatie forum. Populaire fora zijn Haarweb.nl, Kliniekbemiddelaar.nl en Kliniekervaringen.nl. Op Haarweb vindt u de meest uitgebreide informatie over allerlei haartransplantaties in de afgelopen tien jaar, want zolang bestaat dit forum al. Dit forum wordt jaarlijks door circa een half miljoen mensen bezocht. U krijgt een goed beeld van de behandeling, het herstel in tijd en het eindresultaat én u kunt zelf vragen stellen over uw specifieke haarsituatie.

Bekijk de goede FUE haartransplantatie ervaringen in onze kliniek

Waarschijnlijk komt u op het haartransplantatie forum ook ervaringen tegen van mensen die een haartransplantatie in Turkije hebben ondergaan. Er zijn vele buitenlandse klinieken die als prijsvechters de markt betreden.

Haatransplantatie ervaringen Turkije

Er zitten vele haken en ogen aan een haartransplantatie in Turkije, zo blijkt ook uit het procentueel grote aantal negatieve reacties van mannen of vrouwen die deze stap genomen hebben. Een haartransplantatie vraagt niet alleen specialistische kennis en vaardigheid, maar ook de juiste nazorg. Het kan namelijk voorkomen dat u niet tevreden bent over het resultaat of dat er complicaties optreden in de vorm van een infectie, ongevoelige huid of zelfs het afstoten van de geïmplanteerde haren. Dan is de grote afstand tussen Nederland en Turkije een groot probleem, want u reist uit kostenoogpunt niet zomaar nog een keer naar het buitenland. Het is reden dat velen kiezen voor een betrouwbare en vakbekwame kliniek in de buurt en kiezen voor Haartransplantatie Centrum Nederland, dat bovendien scherpe prijzen hanteert en uitstekende nazorg biedt.

Haartransplantatie Centrum Nederland heeft zijn naam gevestigd op basis van de goede resultaten en haartransplantatie ervaringen. Verscheidene bekende Nederlanders behoren tot onze klantenkring, evenals vele buitenlandse cliënten. Onze kracht schuilt in het feit dat wij alle medische disciplines onder één dak hebben en een brede range aan vakkennis. Haartransplantatie Centrum Nederland verricht namelijk zowel hoofdhaartransplantaties als baard-, wenkbrauw- en wimpertransplantaties. Wij weten bovendien alles van dermatologie en kunnen u adviseren over haaruitval preventie. Neem vrijblijvend telefonisch of per e-mail contact met ons op en vraag om nadere informatie. Of plan direct een afspraak voor een gratis consult in. Het is uw eerste (en beste) stap naar een gezondere en vollere haardos.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Hide Buttons