Haartransplantatie Turkije

Denkt u na over haartransplantatie Turkije? Als u langzaam kalend begint te worden, overweegt u wellicht hier iets aan te doen. Als u op onze website terecht bent gekomen, dan heeft u waarschijnlijk ook al gehoord van de mogelijkheid om een haartransplantatie te laten doen. Een haartransplantatie is een goede manier om uw natuurlijke haardos terug te krijgen en ziet er daardoor ook mooier en natuurlijker uit dan andere manieren. Waar u wellicht wel een schrik van heeft gekregen zijn de hoge kosten die verbonden zijn aan een haartransplantatie. Hier in Nederland kunt u namelijk al gauw 8000 tot 12.000 euro kwijt zijn als u al redelijk kaal bent. Dit is natuurlijk een behoorlijk bedrag en voor de meeste mensen simpelweg onbetaalbaar. Er zijn echter wel manieren om een haartransplantatie goedkoper te laten doen. Zo is het bijvoorbeeld niet alleen een optie om deze behandeling te ondergaan in Nederland, maar ook het buitenland heeft op dit gebied voldoende te bieden. Talloze klinieken in het buitenland vragen een veel lagere prijs voor een haartransplantatie dan de klinieken in Nederland. Een land wat met name populair is bij mensen met een kleiner budget is Turkije. Turkije heeft talloze klinieken die gespecialiseerd zijn in haartransplantatie en is waarschijnlijk naast Nederland een van de beste keuzes.

Wat zijn de haartransplantatie Turkije prijzen?

Omdat er talloze haartransplantatie klinieken in Turkije zijn, is het moeilijk om te zeggen wat de precieze prijs is. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van verschillende factoren. Uw mate van kaalheid telt hier bijvoorbeeld sterk bij mee. Omdat de haartransplantatie Turkije prijzen niet gereguleerd zijn, komt u bij elke kliniek grote verschillen in kosten tegen. Met name in de hoofdstad Istanboel liggen de prijzen juist wat hoger, in sommige gevallen zelfs hoger dan in Nederland. Buiten Istanboel echter, zoals bijvoorbeeld in de stad Antalya, betaald u stukken minder. Afhankelijk van de grote van de ingreep kunt u hier zelfs meer dan de helft minder kwijt zijn dan in eigen land. Het verschil in kosten is met name te danken aan het verschil in loonkosten. Omdat de lonen – en leefkosten – in Turkije vele malen lager liggen dan in Nederland, liggen ook de haartransplantatie Turkije prijzen lager. Dat is echter nog niet alles. De kwaliteit speelt hier ook een rol en zodoende komt u soms haartransplantatie klinieken tegen die een slechtere kwaliteit bieden dan de klinieken in Nederland. Voordat u overweegt om een dergelijke behandeling in het buitenland te doen, moet u er vooral voor zorgen dat u goed onderzoek doet naar de verschillende klinieken.

Voor- en nadelen van een haartransplantatie in Turkije

De prijs van een haartransplantatie in Turkije is niet het enige voordeel dat dit land te bieden heeft. Turkije is waarschijnlijk een van de beste keuzes als u ervoor kiest om een behandeling te doen in het buitenland. Dit is met name omdat het land medisch gezien in opkomst is. Vooral in de omgeving van de hoofdstad kunt u goede haartransplantatie klinieken vinden met hoog opgeleide artsen en luxe faciliteiten. Hierdoor kunt u ook rekenen op een betere service en een hogere kwaliteit. Dit is natuurlijk wel zo belangrijk, want prijs is niet het enige dat telt. Uiteindelijk kiest u voor een haartransplantatie omdat u hierdoor weer die mooie bos haar krijgt die u al een tijd lang mist. Door alleen naar het kostenplaatje te kijken, maakt u wellicht een keuze voor de foute kliniek en dat levert alleen verspild geld en veel frustratie op. Daarnaast kunt u een haartransplantatie in Turkije natuurlijk altijd combineren met een fijne vakantie voor u en uw gezin. Turkije heeft op toeristisch gebied in ieder geval meer dan genoeg te bieden!

Wat u echt kwijt bent aan haartransplantatie Turkije kosten

Voordat u helemaal enthousiast wordt over de lage kosten voor een haartransplantatie in Turkije, moet u wel met enkele zaken rekening houden. Zoals eerder gezegd zijn de prijzen ook afhankelijk van de kwaliteit. Voor een zeer goedkope haartransplantatie kunt u dus ook rekenen op een lagere kwaliteit dan wat u in Nederland zou kunnen verwachten. En hoewel er veel positieve ervaringen online te lezen zijn over een haartransplantatie in Turkije, zijn er wellicht evenveel negatieve ervaringen gemaakt. Als er dan toch iets mis gaat, wat natuurlijk altijd wel eens kan gebeuren, moet u er rekening mee houden dan u ook terug moet naar dezelfde kliniek. En daarmee moet u ook rekening houden met de kosten voor een tweede reis. Dit is frustrerend en duur. In het ergste geval kunt u zo al gauw evenveel kwijt zijn als in Nederland. Dat wilt u natuurlijk voorkomen en daarom is het ook van groot belang dat u goed onderzoek doet naar de verschillende klinieken. Ook moet u beseffen dat de kosten voor de haartransplantatie niet het enige zijn dat erbij komt kijken. Ook de kosten voor de reis, zoals de vliegreis en het hotel komen voor uw rekening. Bedenk dus goed of het verschil in kosten groot genoeg is om inderdaad voor een haartransplantatie kliniek in Turkije te kiezen.

Op zoek naar een haartransplantatie Turkije forum?

U denkt er serieus over na om een haartransplantatie Turkije te laten doen, maar u wilt graag met mensen praten die deze ervaring al gemaakt hebben? Dan zijn er verschillende fora online waar u hier meer informatie over kunt vinden. Wel is het zo dat de meeste fora in het Turks zijn, dus tenzij u zelf deze taal beheerst, wordt dit toch een probleem. Haarweb is echter een groot forum waar mensen praten over verschillende mogelijkheden, behandelingen, klinieken en prijzen. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie over klinieken in Turkije.

Meer informatie met haartransplantatie Turkije ervaringen

Wilt u meer weten over een bepaalde kliniek in Turkije en wilt u lezen over de ervaringen van anderen? Ook dan is Haarweb een ideale optie. Bezoekers kunnen hier namelijk niet alleen hun ervaringen delen, maar ook voor en na foto’s. U kunt hier veel haartransplantatie Turkije ervaringen vinden. Zo kunt u het resultaat van een bepaalde haartransplantatie zien en zich instellen op het mogelijke resultaat. U leest hier ook ervaringen met bepaalde klinieken in het buitenland, zodat u op basis hiervan een goed ge├»nformeerde keuze kunt maken voor een kliniek in Turkije. Zeker de moeite waard dus!

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Hide Buttons