Haarwerk

Als het haar maar goed zit. De haardracht is een essentieel onderdeel van het uiterlijk. De meeste mannen en vrouwen vinden het zeer belangrijk om een normale haargroei te hebben, daar dit wordt gerelateerd aan een jeugdige, verzorgde en gezonde uitstraling. Maar het komt ook veelvuldig voor dat de haargroei het op een gegeven moment laat afweten. Dat zorgt bij menigeen voor een vervelend gevoel, met verlies van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Bijna niemand wil graag afstand van zijn eigen haar doen. Gelukkig zijn er enkele oplossingen voorhanden die de haaruitval en kaalheid kunnen maskeren of tegengaan: het dragen van een pruik of het laten uitvoeren van een haartransplantatie. Een haarwerk wordt veelal gebruikt als u last heeft van tijdelijk haarverlies, terwijl een haartransplantatie de beste remedie is voor structurele haaruitval en (beginnende) kaalheid. Haartransplantatie Centrum Nederland kan u optimaal van dienst zijn met specialistische haartransplantaties met blijvend resultaat.

Keuze tussen een haarwerk of haartransplantatie

Als u last krijgt van haaruitval of beginnende kaalheid, kunt u besluiten tot een haarwerk of haartransplantatie. Wat de beste keuze is, is afhankelijk van een aantal factoren. Haaruitval kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Van een specifieke ziekte of stress tot een hormonale disbalans of erfelijke afwijking. Pas als duidelijk is wat de oorzaak van uw kaalheid is, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over een pruik of haartransplantatie. In geval er sprake is van enkele tijdelijke kale plekken (bijvoorbeeld door een ongeval of ziekte) en de kans groot is dat uw haar straks weer gaat groeien, kunt u een haarwerk op maat overwegen. Maar als u last heeft van erfelijke haaruitval of alopecia androgenetica, dan wel om een andere reden uitblijvende haargroei heeft, biedt een haartransplantatie meestal een permanente oplossing voor uw probleem.

Haarwerk.

Haarwerk.

Haartransplantatie Centrum Nederland is gespecialiseerd in haartransplantaties volgens de FUE-methode, waarbij alle medische disciplines zich onder één dak bevinden. De ervaren haarchirurgen in onze haarkliniek zorgen ervoor dat u weer een natuurlijke haardracht krijgt, met een gelijkmatiger verdeling van uw hoofdharen, wenkbrauwen, wimpers of baardharen. De haarwerk kosten liggen lager dan die van een haartransplantatie, maar in het laatste geval wordt een medische behandeling uitgevoerd met een leven lang nieuwe haargroei op de behandelplek. De haartransplantatie neemt een hele dag in beslag en vraagt om precisiewerk. De plastisch-cosmetisch chirurgen van Haartransplantatie Centrum Nederland zijn getraind in deze technieken, welke bovendien tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Bovendien is de behandeling poliklinisch. U mag direct na de haartransplantatie huiswaarts.

Een haarwerk is niet altijd comfortabel en tevens niet blijvend

Een pruik heeft vaak een onnatuurlijke uitstraling. Het dragen van een haarwerk is ook lang niet altijd comfortabel. Het haarstukje kan warm aanvoelen en gaan broeien. Vaak is het moeilijk te bepalen welk haarwerk te bestellen. Er zijn pruiken van synthetisch haar en van echt haar, met verschillende soorten bevestiging. Tijdelijk of permanent. De haarwerk kosten verschillen ook. Een synthetisch haarwerk is goedkoper dan echt haar, maar oogt ook vaak onnatuurlijker. Het kan lastig zo niet onmogelijk zijn om deze tijdens sporten en douchen te dragen. Dan geeft een haartransplantatie uiteindelijk een prettiger gevoel, waar u de rest van uw leven plezier aan beleeft. Want het grote voordeel van een haartransplantatie is dat dit blijvend is. Bovendien kan het getransplanteerde haar qua wassen, kammen en föhnen net zo worden behandeld als de rest van het eigen haar. Waar Haartransplantatie Centrum Nederland voor zijn behandelingen een levenslange groeigarantie geeft, heeft een haarwerk last van slijtage en kan het kapot gaan. Dan moet het vervangen worden. Over een langere periode gerekend, is een haarwerk daarmee duurder en onderhouds-intensiever dan een haartransplantatie.

Haartransplantatie Centrum Nederland werkt volgens twee methoden: hoofdzakelijk de FUE haartransplantatie methode en indien gewenst ook de FUT methode. Bij de FUT-techniek wordt een reepje of strookje huid met haarvaten uit de haarkrans aan de achterzijde van uw hoofd verwijderd, waarna deze wordt beoordeeld op kwaliteit, in een vloeistof wordt gelegd en de haarwortels of grafts stuk voor stuk op de kale hoofdhuid worden geïmplanteerd. De FUT-methode geeft een mooi resultaat, maar enig nadeel is dat er een klein litteken op het achterhoofd achterblijft. Bij de FUE-techniek is dat niet het geval. Hierbij worden de haarwortels één voor één uit het donorgebied op uw achterhoofd gehaald, waarna ze volgens dezelfde procedure worden getransplanteerd naar de behandelplek.

Een haartransplantatie met blijvend resultaat is voor velen bereikbaar

De technieken voor een haartransplantatie worden steeds beter. Tegenwoordig is het zo dat niemand meer ziet dat u een haartransplantatie heeft ondergaan. Voorwaarde is dat de behandeling door specialisten wordt uitgevoerd. Behalve uw vrienden en bekenden dan, die u opeens met een vollere haardos zien. De prijzen van een haartransplantatie zijn de laatste jaren afgenomen, wat het voor steeds meer mensen aantrekkelijk en financieel bereikbaar maakt om deze cosmetische ingreep te laten doen. Het verschil met haarwerk kosten wordt bovendien steeds kleiner. Jaarlijks ondergaan enkele duizenden mensen in Nederland een haartransplantatie. Zij hebben al ervaren dat een haartransplantatie de meest natuurlijke en beste methode voor het oplossen van het probleem van haarverlies is. Het optimale resultaat is na circa 9 tot 12 maanden zichtbaar, afhankelijk van de gekozen behandelmethode en het aantal haarwortels dat uit de haarkrans naar de behandelplek getransplanteerd is. Haartransplantatie Centrum Nederland zorgt ervoor dat u vanaf het eerste gesprek tot de nazorg tevreden bent over de behandeling.

Vroeger werden pruiken, haarwerk (en) en haarstukjes beschouwd als een symbool van een hoge sociale status. Tegenwoordig wordt een haarwerk vanwege de soms onnatuurlijke indruk meer geassocieerd met ziek zijn. Een haartransplantatie is een pijnloze en effectieve ingreep die u weer de look en het zelfvertrouwen van vroeger geeft. Laat u voorlichten door de professionals van Haartransplantatie Centrum Nederland, dat een naam heeft hoog te houden in de wereld van de plastische-cosmetische chirurgie. Onze haarkliniek heeft al vele bekende Nederlanders geholpen en heeft daarnaast vele internationale cliënten. Met ruim 60 jaar ervaring in dermatologie, haartransplantaties, haaruitval preventie en transplantaties van baardharen, wenkbrauwen en wimpers, kunnen wij ervoor zorgen dat u weer tevreden bent over uw haar. Vraag een gratis eerste consult aan en bespreek met een van onze medisch specialisten uw wensen. Of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op met uw vragen om nadere informatie. Wij staan voor u klaar.

Show Buttons
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin
Share On Pinterest
Hide Buttons